Cum să spuneți care dintre prietenii dvs. de pe Facebook folosește BangWithFriends

jenatEi bine, timpul distractiv s-a terminat, toată lumea. Se pare că anonimatul atât de necesar care vine cu aplicația Facebook BangWithFriends nu este la fel de complet pe cât credeam cu toții. De fapt, există un mod foarte ușor de a afla care dintre prietenii tăi de pe Facebook îl folosesc. Deși am observat acest lucru când ne-am jucat prima dată cu aplicația înapoi când a fost lansată, am crezut că a fost emisă o soluție - nu, așa cum a observat inițial Daily Dot.

Dacă sunteți conectat la contul dvs. Facebook, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic aici.

bwf nu anonim

Și acum nu vei mai fi niciodată la fel pentru că știi cine dorește să lovească cu prietenii. Este doar ceva ce nu poți vedea.

BangWithFriends tocmai și-a lansat aplicațiile mobile, completate cu câteva funcții noi pentru a ne face mai confortabili - ahem - folosind aplicația: poți solicita „agățat” în loc de „bang” și poți deselecta prietenii pe care i-ai ales din greșeală din greșeală sau v-ați răzgândit.

Dacă aveți aplicația Facebook BangWithFriends (nu e păcat, unii dintre noi nu au dezinstalat-o de la testarea inițială ... * puncte la sine *), vă puteți schimba cu ușurință setările de confidențialitate, astfel încât oamenii să nu poată vedea acest lucru. Nu pentru a fi acea persoană, ci la lansare, noi făcut avertizează că ar trebui să fii atent la ecranul de permisiuni care îți spune ce informații ar folosi și ce ar afișa.

ecranul de instalare bwf

Să fie o lecție pentru noi toți: cu o mare lovitură, vine o mare responsabilitate. Accesați pagina dvs. de confidențialitate, stat.

[ACTUALIZAȚI]

Creatorul anonim al BangWithFriends „C” tocmai a trimis această declarație cu privire la problema confidențialității:

Luăm foarte în serios confidențialitatea la Bang With Friends și marea majoritate a utilizatorilor nu vor apărea într-o astfel de căutare. Dacă ați instalat aplicația după ianuarie, nu vei apărea (cu excepția cazului în care v-ați modificat manual setarea de confidențialitate).

Am lansat chiar înainte ca funcționalitatea Facebook Search Graph să se deschidă pentru un public mai larg. În primele câteva zile de la lansare, setarea implicită în Facebook când un utilizator a instalat aplicația noastră a fost setată la setarea implicită a utilizatorului pentru toate aplicațiile. Pentru mulți utilizatori, acesta era „Public” sau „Prieteni”.

Am ajustat rapid acest lucru (în ianuarie) odată ce ne-am dat seama că Graph Search a făcut acest lucru. După ce am descoperit această problemă, am stabilit implicit aplicația noastră „Only Me”.

Orice utilizator care a instalat aplicația noastră după ianuarie ar fi trebuit să vadă setarea implicităși nu va apărea în Căutare grafică (nici linkul pe care l-ați furnizat în articol). Pentru orice utilizator care apare, aveți control deplin asupra acestui lucru în setările dvs. Facebook, așa cum ați menționat: //www.facebook.com/settings?tab=applications&view

La naiba, Graph Search. Distrugând toată distracția noastră sexy.

Postări recente