Toate fixate? Iată cum să vă ștergeți contul Pinterest

pinterest pe un smartphone prykhodov / 123RF Poate că v-ați orientat spre Pinterest într-o gaură neagră de bunuri de artizanat și singura modalitate de a reduce dependența este de a merge curcan rece. Poate că nu v-ați introdus niciodată cu adevărat în forumul de spirit online sau poate aveți atât un Pinterest personal, cât și un Pinterest de afaceri și nu aveți nevoie de ambele. Indiferent, căutați să obțineți profilul dvs. Pinterest offline. Pinterest oferă două opțiuni pentru ștergerea unui cont: o dezactivare care elimină totul din ochii publicului, dar o lasă intactă dacă se întâmplă să vă răzgândiți și o ștergere completă, fără a privi înapoi. Ambele opțiuni sunt, din fericire, destul de simple. Aflați cum să vă ștergeți contul Pinterest în acest ghid rapid.

Cum să vă dezactivați contul Pinterest

cum să ștergeți contul dvs. pinterestcum să ștergeți contul dvs. pinterest

Nu sunteți sigur dacă sunteți gata să renunțați la fixarea permanentă? Dezactivarea unui cont înseamnă că profilul dvs., inclusiv Pin-urile dvs., nu mai sunt vizibile public, iar celelalte conturi de socializare nu mai sunt conectate la contul dvs. Pinterest.

  1. În timp ce v-ați conectat la Pinterest, faceți clic pe butonul Profil. În aplicația Pinterest, este pictograma „persoană” din partea de jos a ecranului. Dacă folosiți un browser web, faceți clic pe opțiunea meniului „Salvat” din partea de sus.
  2. Accesați setările Pinterest făcând clic pe pictograma bolt (este acel hexagon cu un cerc decupat din centru). În aplicație, este în partea dreaptă sus, în timp ce se află în profilul dvs. Utilizatorii de desktop îl pot găsi chiar deasupra numelui de utilizator pe pagina lor de profil.
  3. Pe dispozitivul mobil, atingeți „Editați setările”, apoi derulați în jos și selectați „dezactivați contul”. Pe un desktop, sub „Elementele de bază ale contului”, faceți clic pe „dezactivați contul”.
  4. Confirmați-vă decizia în fereastra următoare.

Cum să vă ștergeți contul Pinterest

Ștergerea unui cont Pinterest este la fel de ușoară ca și dezactivarea unuia. Pentru a vă asigura că doriți cu adevărat să pierdeți definitiv acei Pin-uri, Pinterest va reînvia contul dacă vă conectați din nou în decurs de două săptămâni. În caz contrar, acel cont Pinterest a dispărut pe cât a eșuat Pinterest, care atinge partea de jos a coșului de gunoi.

  1. Mergeți la profilul dvs. - atingeți pictograma „persoană” din aplicație (în partea de jos a ecranului) sau faceți clic pe opțiunea „Salvat” din partea de sus a unui computer desktop.
  2. Accesați setările contului atingând pictograma bolt (este acel hexagon cu un cerc decupat din centru). Utilizatorii de dispozitive mobile îl vor găsi în partea dreaptă sus a profilului lor lângă bara de căutare, în timp ce pe un browser desktop, setarea este deasupra numelui de utilizator atunci când vă vizualizează profilul.
  3. Odată ajuns în setările contului, atingeți „Editați setările” dacă vă aflați în aplicație sau „Elementele de bază ale contului” într-un browser.
  4. În aplicație, derulați în partea de jos și selectați „închideți contul”. Dacă vă aflați într-un browser și nu în aplicație, selectați butonul „Dezactivați contul” la sfârșitul opțiunilor de bază ale contului.
  5. Confirmați alegerea în fereastra următoare - pe un browser, deoarece ambele opțiuni se află sub setarea de dezactivare, trebuie să alegeți opțiunea „închide definitiv contul” în loc de dezactivare.

Amintiți-vă, dacă vă ștergeți contul Pinterest, Pinterest arhivează datele timp de două săptămâni și tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și să faceți clic pe un link de reactivare din e-mail, dacă vă răzgândiți. Dacă vă dezactivați contul, vă puteți conecta oricând pentru a reactiva și a avea în continuare acces la acei Pin-uri salvate.

Postări recente