Cum să vă ștergeți contul Snapchat

Snapchat este una dintre cele mai populare rețele de socializare în rândul tinerilor adulți, având aproape 200 de milioane de utilizatori activi zilnic în primul trimestru al anului 2018. În timp ce au existat concedieri recente și reacții la celebritate, aplicația de mesagerie multimedia - cel mai bine cunoscută pentru „snap-urile efemere ”Și un set nebun de filtre - rămâne un mod unic și distractiv de a împărtăși cele mai mari (și mai mici) momente ale vieții pe măsură ce se întâmplă. Odată instalată, aplicația vă permite să trimiteți mesaje și fotografii informale prietenilor și familiei, care vor dispărea apoi la câteva secunde după ce le-au deschis. Cu Povestiri - o caracteristică de referință lansată pentru prima dată Snapchat la sfârșitul anului 2013 - puteți, de asemenea, să postați imagini sau videoclipuri cu activitățile dvs. zilnice pentru oricine vă urmează să le vadă (dar acestea vor dispărea după 24 de ore). Recent au introdus un instrument de ștergere a mesajelor, în cazul în care ți-ai părut regretul cu privire la ceea ce ai trimis.

Deși uneori capricios și distractiv, recunoaștem că Snapchat nu este pentru toată lumea. Mai ales cu cea mai nouă lansare de design, separând prietenii de mărci, ajungem că poate este timpul să mergem mai departe. Dacă te-ai trezit nedumerit de funcționarea interioară a aplicației mobile sau pur și simplu te-ai săturat de bara constantă de selfie-uri îngăduitoare și de filtre nesfârșite pentru câini, ștergerea contului tău ar putea fi cel mai bun mod de a-ți păstra sănătatea mintii. Ștergerea aplicației Snapchat de pe dispozitivul iPhone sau Android ar putea economisi mult timp (și energie a bateriei) pe termen lung.

Sunteți gata să ieșiți din lumina reflectoarelor de culoare galbenă? Iată cum să vă ștergeți definitiv contul Snapchat.

E timpul să trageți ștecherul

Pasul 1: Din păcate, Snapchat nu vă permite să vă ștergeți contul direct din aplicația mobilă, ceea ce poate fi un pic enervant atunci când considerați că toate funcționalitățile sale sunt încorporate în aplicație. În schimb, trebuie să vă îndreptați către site-ul Snapchat utilizând browserul ales. Rețineți, totuși, că acest lucru ar trebui să funcționeze în aproape orice browser, inclusiv Safari, Chrome sau orice altă ofertă pe care ați instalat-o pe telefon.

Pasul 2: După ce ați aterizat pe pagina corectă, introduceți acreditările corespunzătoare (nume de utilizator sau e-mail și parolă), verificați dacă nu sunteți un robot folosind caseta de selectare din câmpul captcha și faceți clic pe violetAutentificare pentru a accesa informațiile despre cont.

Pasul 3: Apoi, localizați și faceți clic pe galbenSterge contul meubutonul din partea de jos a meniului rezultat.

Pasul 4:Veți fi direcționat către un ecran în care trebuie să vă reintroduceți parola încă o dată, apoi faceți clic pe „Continuați”.

Pasul 5: Dacă vedeți imaginea de mai sus, atunci ați terminat! Snapchat vă va dezactiva imediat contul, dar va trebui să așteptați 30 de zile înainte ca contul dvs. să fie șters definitiv. Aceasta este oarecum o caracteristică de siguranță, în cazul în care vă răzgândiți și nu puteți trăi fără dansuri hot dog, caracteristica omniprezentă de schimbare a feței Snapchat sau un alt filtru care a devenit o parte a vieții dvs. (în bine sau în rău). Acestea fiind spuse, dacă alegeți să faceți acest lucru, vă puteți reactiva cu ușurință contul conectându-vă cu vechile dvs. informații. Cu toate acestea, fiți avertizat că nu veți putea recupera sau modifica parola în timp ce contul dvs. este dezactivat.

Rețelele sociale pot fi o modalitate excelentă de a vă conecta cu prietenii și de a construi o rețea personală, dar mulți dintre noi s-ar putea să ne pierdem în marea zgomotului digital la un moment dat sau altul. Este nevoie doar de o experiență proastă - sau dorința de a vă petrece timpul făcând ceva mai productiv - pentru a ne încuraja să ne îndepărtăm de smartphone-urile noastre. Indiferent de motivele pe care le aveți pentru a face o pauză sau pentru a decide să renunțați complet la rețelele sociale, suntem aici pentru a vă ajuta. La urma urmei, trimiterea instantanee constantă tuturor celor pe care îi cunoașteți nu vă definește.

Doriți să vă deconectați și mai mult? Consultați ghidurile noastre pentru ștergerea conturilor dvs. Tinder și Facebook sau Instagram.

Postări recente