Cum să utilizați modul incognito YouTube în aplicația Android

Mod incognito YouTube

Cu cât vizionați mai multe videoclipuri YouTube, cu atât serviciul înțelege tipul de conținut care vă place. Uneori, nu doriți ca un anumit videoclip să vă influențeze recomandările, motiv pentru care YouTube a adăugat un mod incognito în aplicația YouTube pentru Android.

Iată ce este modul incognito YouTube și cum să îl utilizați.

Ce face modul incognito?

La fel ca modul incognito din browserul Google Chrome, modul incognito din aplicația YouTube vă permite să navigați în privat. Google nu va folosi videoclipurile pe care le vizionați în modul incognito pentru a informa recomandările videoclipurilor și nici videoclipurile vizionate nu vor apărea în istoricul căutărilor sau în istoricul vizionărilor. Când închideți modul incognito, toată activitatea dvs. este ștearsă și puteți reveni la navigarea pe YouTube prin contul dvs. Google.

Când deschideți modul incognito, este posibil să vedeți recomandări pentru videoclipuri care nu vă interesează. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când vă aflați în modul incognito, Google nu folosește datele de căutare anterioare pentru a informa recomandările - afișează videoclipuri care sunt în tendințe în acea zi. Cu alte cuvinte, utilizarea modului incognito este ca și cum ai folosi YouTube fără a fi deloc conectat.

Această funcție nu este la îndemână doar atunci când nu doriți ca un anumit subiect să vă aglomereze recomandările video, ci și atunci când dați telefonul unui copil pentru a-i permite să vizioneze videoclipuri YouTube pe telefonul dvs. În acest fel, nu veți apărea desene animate pe feed.

Cum să activezi modul incognito YouTube

cum să activați modul incognito YouTube 1cum să activați modul incognito YouTube 2cum să activați modul incognito YouTube 3cum să activați modul incognito de pe YouTube 4

Activarea și dezactivarea modului incognito YouTube este foarte ușoară.

  1. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației YouTube deschizând Magazin Google Play, atingând pictograma meniului hamburger din stânga sus, atingând Aplicațiile și jocurile mele, apoi atingând oricare Actualizați-le pe toate sau Actualizați lângă aplicația YouTube.
  2. Deschide aplicația YouTube.
  3. Atingeți imaginea de profil a contului din partea dreaptă sus a ecranului.
  4. Atingeți Activați incognito.

Acum ar trebui să puteți naviga în modul incognito. Când ați terminat navigarea și doriți să reveniți la contul dvs., atingeți din nou fotografia de profil a contului și atingeți Dezactivați incognito.

Funcția nu este disponibilă în prezent pe iOS, dar este posibil să apară în curând.

Postări recente